Caut doamna, Anunțuri recomandate


Se cauta doamna serioasa, vârsta medie 65ani, cu situație stabila și fără obligații familiale, cu puține contacte și locuind în Câmpina sau împrejurimi, data situația epidemiologica.

caut doamna twitter datând un feminist

Pentru noapte, pusa la dispoziție camera proprie, dotata. Evident este apreciat sa fie ordonata, atenta cu propria camera, pe perioada șederii.

Caut o domnisoara sau o doamna pentru postul de bona, lei - imo-zone.ro

De asemenea, DOAR iubitoare și toleranta cu animale de companie, ele fac parte din familia noastră. Nu necesita îngrijiri proprii, are ajutor în menaj, necesita doar o plăcută companie.

caut doamna când să dea numar online dating

Apreciata mult educația, un anumit nivel cultural și capacitatea de adaptare la oameni noi și situații noi. Începere imediata, cerere urgenta, valabila doar pana la 15 decembrie.

Se doresc caut doamna si date de identificare, eventual cunoaștere membru al familiei.

caut doamna datând un jurnalist de sex feminin

Remunerare negociabila, masa și cazare în zilele respective. Locatie: județ Prahova, com.

Caut doamna max.

A se telefona între orele și h. Rog mult nu sunați dacă nu aveți criteriile cerute sau dacă nu sunteți obișnuite cu animale de companie.

Они беззвучно молились, перебирая пальцами четки.

Rog de asemenea a nu se solicita de către persoane cu boli cronice grave și, nu agențiilor! Nota: in cazul persoanelor distante, se dorește conversație video înainte de prezentare. Prahova Banesti ieri.