Credincios focalizat. RUGĂCIUNEA CU CREDINȚĂ – Fundația S.E.E.R. România


De câte ori te-ai răzvrătit împotriva cuvântului lui Dumnezeu și ai făcut ce ai vrut tu? De câte ori ai pus în practică cuvântul lui Dumnezeu pentru că îți păsa cu adevărat de poverile Sale și căutai să Îi îndeplinești credincios focalizat Înțelege cuvântul lui Dumnezeu și pune-L în practică.

RUGĂCIUNEA CU CREDINȚĂ

Fii principial în actele și în faptele tale; aceasta nu înseamnă să trăiești după reguli sau să le faci în silă, doar pentru spectacol. Mai degrabă, aceasta reprezintă practicarea adevărului și trăirea după cuvântul lui Dumnezeu. Numai o astfel de practică Îl mulțumește pe Dumnezeu.

configurarea unui profil bun de dating

Fiecare obicei care îl mulțumește pe Dumnezeu nu este o regulă, ci practicarea adevărului. Unii oameni au o predilecție spre a atrage atenția asupra lor.

În prezența fraților și a surorilor sale, el spune că este îndatorat față de Dumnezeu, dar în spate nu practică adevărul și face total diferit. Nu aceasta făceau și fariseii religioși?

Credința în Dumnezeu ar trebui să se focalizeze pe realitate, nu pe ritualuri religioase

Un om care Îl iubește pe Dumnezeu cu adevărat și care deține adevărul este unul care îi este credincios lui Dumnezeu, dar în exterior nu se arată ca fiind astfel. El este dispus să practice adevărul când apar ocazii și nu vorbește și nu se poartă într-o manieră care este împotriva conștiinței sale.

El demonstrează înțelepciune când apar ocaziile și este principial în fapte, indiferent de circumstanțe. Un astfel de om este cel care slujește cu adevărat.

viteza datând în lacul mary fl

Există unii care adesea arată un pretins devotament îndatoririi lor față de Dumnezeu. Ei își petrec zilele cu sprâncenele încruntate de griji, afișează un aer afectat, și simulează o înfățișare deplorabilă. Cât de josnic! Te rog, spune-mi! Dacă Îi ești credincios lui Dumnezeu, atunci nu vorbi despre aceasta în public, ci folosește-ți practica actuală pentru a-ți arăta credincios focalizat pentru Dumnezeu, și roagă-te Lui cu o inimă sinceră. Cei care folosesc doar cuvinte pentru a se înțelege cu Dumnezeu sunt cu toții ipocriți!

Unii vorbesc despre îndatorirea lor față de Dumnezeu în fiecare rugăciuneși încep să plângă ori de câte ori se roagă, chiar și fără mișcarea Duhului Sfânt. Oamenii de felul acesta sunt posedați de ritualuri religioase și de concepții; ei trăiesc după astfel de ritualuri și concepții, crezând întotdeauna că astfel de acțiuni Îl mulțumesc pe Dumnezeu, și că evlavia superficială credincios focalizat lacrimile de tristețe sunt ceea ce Dumnezeu agreează.

Cât de bune pot deveni astfel de persoane absurde?

datând o stoner de sex feminin

Pentru a-și demonstra umilința, unii mimează amabilitatea atunci când vorbesc datând pe cineva cu același nume ca tine prezența altora. Unii sunt slugarnici în mod deliberat în fața altora, credincios focalizat un miel fără nicio putere. Acesta este felul de a fi al oamenilor Împărăției?

O persoană din Împărăție ar trebui să fie plină de viață și liberă, inocentă și deschisă, sinceră și minunată; una care trăiește într-o stare de libertate.

  1. Oa dating
  2. Nr de telefon barbati singuri
  3. Juliani și brenda dating
  4. Dacă răspunsul întârzie pe undeva, nu te ruga ca și cum este evident că nu crezi că-l vei mai primi.
  5. Meetup houston speed​​ dating
  6. În credință, ar trebui să ne concentrăm pe realitate — implicarea în ritualuri religioase nu este credință În credință, ar trebui să ne concentrăm pe realitate — implicarea în ritualuri religioase nu este credință În credință, ar trebui să ne concentrăm pe realitate — implicarea în ritualuri religioase nu este credință Câte obiceiuri religioase respecți?
  7. Pe aplicația dating

Aceasta are caracter și demnitate, și poate mărturisi ferm peste tot unde merge; este o persoană care este iubită atât de Dumnezeu, cât și de oameni. Aceia care sunt novici în credință au prea multe practici exterioare; ei trebuie să treacă mai întâi printr-o perioadă de tratare și de frângere.

Cei care cred în Dumnezeu în inimile lor nu pot fi deosebiți în exterior de ceilalți, dar acțiunile și faptele lor sunt demne de laudă în fața altora.

hvilken dating lateral er betst

Numai astfel de oameni pot fi considerați că trăiesc cuvântul lui Dumnezeu. Dacă predici Evanghelia în fiecare zi unei persoane și alteia, aducându-i la mântuire, și cu toate acestea, în final, tu totuși trăiești după reguli și doctrine, atunci tu nu Îi poți aduce slavă lui Dumnezeu.

Astfel issaquah dating tipuri de oameni sunt oameni religioși și, de asemenea, ipocriți. Asemenea cuvinte sunt dintre cele mai detestabile și extrem de respingătoare.

Pogue Te-ai întrebat vreodată de ce atât de mulţi creştini nu se comportă ca şi creştini? Este oare imposibil să-ţi trăieşti credinţa creştină? Să vă spun un secret: pe cont propriu, este într-adevăr imposibil. Atunci când încerci să-ţi trăieşti credinţa creştină prin propriile tale eforturi te asemeni cu un vapor aşezat pe uscat, care evident nu se poate mişca din loc. Pentru ca acel vas să poată ajunge undeva, el trebuie aşezat în apă.

Natura acestor oameni se opune lui Dumnezeu. Aceia care se focalizează pe realitate comunică orice este în inimile lor și își deschid inimile în comunicare.

EVANGHELIA POGORÂRII ÎMPĂRĂȚIEI

Nu există niciun fel de exercițiu fals, nicio politețe sau veselie goală. Ei sunt întotdeauna neprefăcuți și nu se conduc după reguli pământești.

Există și cei care au o înclinație spre etalare, chiar fără niciun rost. Când cineva cântă, el începe să danseze, fără să realizeze că orezul din oala sa a ars deja.

dating în sheffield south yorkshire

Astfel de oameni nu sunt evlavioși, nici onorabili, și sunt mult prea ușuratici. Acestea toate sunt manifestări ale lipsei simțului realității!

Secretul credinţei creştine

Unii se adună pentru a comunica despre problemele vieții în spirit și, deși nu vorbesc despre îndatorirea față de Dumnezeu, ei păstrează o dragoste adevărată pentru El în inimile lor.

Îndatorirea ta față de Dumnezeu nu are nimic de a face cu ceilalți; tu ești îndatorat față de Dumnezeu, nu față de om. Deci, ce rost are să vorbești credincios focalizat mod constant despre aceasta celorlalți?

dating site amsterdam olanda

Trebuie să pui accentul pe intrarea în realitate, nu pe zelul exterior sau pe expunere. Ce reprezintă faptele bune de suprafață ale omului?