Dating bibliotecars


E-mail Nu cu mult timp în urmă am citit că, potrivit unui sondaj, unul din doi britanici dating bibliotecars să fie bibliotecar și că această profesie este a doua cea mai dorită, doar în spatele celei de scriitor. În calitate de bibliotecar mi-am pus acea întrebare pe care mi-am pus-o de atâtea ori când sunt jamie și lily datând la Beijing și am spus ce fac: Serios?

Nu am înțeles niciodată tonul acestei întrebări și cu siguranță nu știu cum să iau datele din sondajul respectiv. Ce pot să spun este că meseria de bibliotecar nu este atât de mișto pe cât crezi.

uraniu- thorium dating metoda

Cineva se va gândi după ce a citit acest plumb că m-am ridicat în spiritul Grinch, dar văzând granița cu colegii mei de clasă mă face să mă gândesc la ceea ce trecea prin mintea tuturor dintre noi în acea fotografie în ziua în care ne-am înscris la Documentație.

A dating bibliotecars bibliotecar înseamnă a practica o profesie care a fost definită de mesopotamieni, așa că avem de obicei un timp, acesta fiind un motiv de mândrie.

Desigur, nu cunoșteam aceste date când am început. Dar să trecem la esența problemei că, ca întotdeauna, ocolesc tufișul.

cine sunt dating one tree hill

Există două motive pentru care o persoană spune că vrea să fie bibliotecar: a este o slujbă liniștită; b lucrul cu cărțile. Este o treabă liniștită Ei bine, este relativ liniștit. Dacă îl comparați cu un medic de urgență, desigur.

coventry dating site

Dar dacă cineva se așteaptă să stea liniștit la ghișeu citind mai mult decât imaginea extinsă a bibliotecarului fără a fi deranjat de nimeni, ridicându-se din când în când să comande niște cărți, se înșală. La tejghea ești la poalele canionului și sosesc utilizatori, iubiți și temuți în funcție de natura lor.

Deci, dating bibliotecars ar fi aceștia, bibliotecarul nu stă liniștit citind și urmărind, trebuie să-și desfășoare abilitățile sociale și manageriale pentru a-i servi. Poate fi găsit la utilizatorii care cer lucruri ușoare, care sunt, de asemenea, plăcute și prietenoase.

Dar există, de asemenea, unele de nesuportat și pedante, care amărăgesc ziua de lucru pentru cei mai răbdători profesioniști.

De ce să fii bibliotecar nu este atât de mișto pe cât pare

Un dating bibliotecars real pentru a ilustra pe acesta din urmă: un utilizator vine la tejghea și îi spune bibliotecarului: «Regele Alfonso al XIII-lea a oferit o cină la Sevilla pentru o trupă de actori în Vreau să știu meniul de cină ». Nu-mi amintesc dacă asta a fost data, dar asta a fost cererea. Meniul pentru acea cină. Bibliotecara căreia i s-a întâmplat acest lucru a căutat, până când în cele din urmă i-a cerut cu amabilitate să meargă la un dosar unde, dacă nu s-ar fi pierdut, ar avea date despre acel eveniment.

black speed​​ dating nyc

Nu cred că utilizatorul a fost prietenos, el a numit-o incompetentă printre multe alte lucruri. Lucrezi cu cărți Și cu dating bibliotecars ne gândim la literatură și la lucrări de gândire: Istorie, Filosofie, Filologie Într-o bibliotecă există totul și atunci când ne confruntăm cu anumite anchete este inutil să-l cunoaștem chiar pe cel mai necunoscut autor al Generației celor 50 sau să cunoaștem succesiunea nesfârșită a războaielor și revoluțiilor din Spania secolului al XIX-lea.

datând un bărbat cu un temperament scurt

Pentru a ilustra acest lucru vă dau un alt caz real: în orașul meu există un bibliotecar care, după închiderea instituției municipale în care a lucrat, l-au mutat la bibliotecă pentru că omul scrie foarte bine și știe multe despre literatură.

În prezent, este cea mai nemotivată persoană pe care cineva o poate găsi într-un loc de muncă și își petrece jumătate din an în concediu dating bibliotecars din cauza depresiei. Sarcina unui bibliotecar este de a gestiona o instituție care trebuie să asigure accesul cetățenilor la cunoștințe și cultură, de la literatură, prin matematică, inginerie, filosofie sau drept.

Deci, meseria de bibliotecar, pentru cei care vor să o facă pentru că gândesc într-unul din aceste moduri, nu, nu este atât de mișto. Conținutul articolului respectă principiile noastre de etică editorială.

piloți online de dating

Pentru a raporta o dating bibliotecars, faceți clic pe aici. Calea completă către articol: Literatura actuală » Literatură » știri » De ce să fii bibliotecar nu este atât de mișto pe cât pare S-ar putea să te intereseze 5 comentarii, lasă-le pe ale tale Lasă comentariul tău Adresa ta de email nu va fi publicată.

Din păcate acest articol este disponibil doar în Engleză AmericanăRusă și Cehă. Catalogul bibliotecii Catalogul bibliotecii Pentru studenții activi și corpul profesoral: Autentificați-vă folosind adresa dvs.