Dating vkontakte. Disponibil pe


Rusia obligă Tinder să pună la dispoziţia serviciilor secrete datele utilizatorilor Roskomnadzor întocmeşte o listă de servicii online active dating vkontakte Rusia care trebuie să furnizeze date ale utilizatorilor autorităţilor ruse, dacă acestea le solicită. Tinder "a fost adăugată la acest registru după ce a transmis informaţiile necesare, la solicitarea Roskomnadzor", a postat pe Twitter agenţia rusă de supervizare a telecomunicaţiilor.

dating vkontakte piscină dating show

Această listă este stabilită de Roskomnadzor în colaborare cu serviciile de securitate ruse. Ea îi obligă pe cei aflaţi pe listă să pună la dispoziţia autorităţilor cheile de codificare a informaţiilor şi să dating vkontakte în Rusia datele utilizatorilor timp de şase luni. În prezent, pe acest registru se află zeci de companii, printre care şi reţeaua rusă de socializare Vkontakte.

dating vkontakte statutul de potrivire a fost blocat

În aprilieautorităţile ruse au dispus blocarea mesageriei criptate Telegram atâta timp cât această aplicaţie nu va furniza serviciilor de securitate ruse mijloacele de a citi mesajele utilizatorilor, ceea ce ea a refuzat. Telegram a reuşit totuşi să ocolească acest blocaj şi a rămas în general destul de accesibilă în Rusia. În ianuarie, Roskomnadzor a lansat de altfel proceduri administrative împotriva Twitter şi Facebook, acuzând-le că nu respectă legea care impune stocarea datelor.

dating vkontakte dating în țara georgiei

Din acest motiv, autorităţile ruse au dispus în blocarea reţelei sociale profesionale LinkedIn, care de atunci este inaccesibilă în ţară. Lansată înaplicaţia de dating Tinder, proprietate a Match.

dating vkontakte cayman dating site