Mate1 dating. Cluj: Zeci de străini înşelaţi pe site-uri matrimoniale


Vezi mai multe articole din categoria social Mate1 dating grupului infracţional au creat conturi profile pe respectivele pagini de internet, cu încălcarea regulilor impuse de adminsitratorii site-urilor, postând date fictive privind identitatea lor şi fotografii ale unor femei, chiar vedete din România.

După ce se crea un dialog cu viitorii posibili parteneri, care accesau aceste pagini de internet, aceştia erau atraşi în cursă.

mate1 dating dating în broward county

Potrivit sursei citate, după câteva discuţii cu preponderent caracter sexual, "îndrăgostiţii" din România îşi exprimau disponibilitatea de a călători la viitorii lor parteneri, pentru a se cunoşte mai bine, însă spuneau că nu pot face aceste excursii din motive financiare. În final, viitorii posibili parteneri erau convinşi să vireze suspecţilor diverse sume de bani, invocate ca fiind necesare pentru plata vizei, a actelor şi transportului, sumele solicitate variind între şi 4.

Până în prezent, s-a stabilit că în aceast mod au fost înşelate peste 70 de persoane din S. De la domiciliile membrilor grupării au mate1 dating ridicate computere, înscrisuri, iar la domiciliul unuia dintre suspecţi au fost depistate şi două grame de mate1 dating, pe care unul dintre suspecţi le deţinea în vederea consumului propriu.

mate1 dating viper online dating

Procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Cluj au pus sub învinuire 11 persoane, şase dintre acestea fiind reţinute pe 24 ore, după care Tribunalul Cluj- Secţia penală a emis pe numele lor şase mandate de arestare preventivă pe 29 de zile. Membrii grupării sunt acuzaţi de constituirea unui grup în vederea sâvărşirii de infracţiuni, fals informatic în formă continuată, înşelăciune în formă continuată, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu.

mate1 dating australian dating reality arată

Pedeapsa pe care legea o prevede cumulat pentru săvârşirea acestor infracţiuni este închisoarea de la 3 la 15 ani. Cercetările sunt continuate cu sprjinul F.

mate1 dating mblaq dating