Moldcell numar, Ești abonat Moldcell?


moldcell numar

Suspendarea temporară a numărului pe 6 luni sau 1 an Planifici să pleci din țară sau pur și simplu nu vei utiliza o perioadă numărul Moldcell? Serviciul este disponibil doar în lipsa datoriilor și a campaniilor active. La expirarea perioadei solicitate, numărul se va reactiva automat. Nu uita, după expirarea perioadei de suspendare, să achiți abonamentul sau să reîncarci contul.

moldcell numar

Controlul costurilor — notificare instantă despre ultimele cheltuieli Vrei să știi cât te-a costat ultimul apel, SMS, sesiune Internet sau alt serviciu Moldcell? Activează serviciul Controlul costurilor și vei primi notificări despre moldcell numar ultimei operațiuni și suma rămasă în cont după fiecare operațiune efectuată.

Costul serviciului — 5 lei pe lună Servicii de rețea — Cum suni cu număr ascuns, redirecționezi sau blochezi apeluri Pentru a suna de pe număr ascuns serviciul SOCLIRformează 31 numărul abonatului apelat cu sau fără 0 în față.

  • Trei a doua reguli dating
  • Preţul cu reducere la telefon şi oferta în rate sunt valabile cu semnarea contractului pe 24 luni.
  • Servicii Utile | Telefoane mobile Moldova | Internet 4G | Moldcell
  • Я сказала «да».

Serviciu disponibil doar utilizatorilor Abonament Moldcell sau Cartelă cu contract, doar la formarea codului. Dacă vrei să suni de pe număr ascuns mereu, activează această funcție din setările telefonului tău.

moldcell numar

Pentru dezactivare, formează 43 ok. Poți adăuga până la 5 numere în teleconferință. Serviciul este disponibil atât pe numere mobile, cât și fixe sau internaționale.

moldcell numar

Tarifarea se va efectua corespunzător tipului de apel. Important: apelul va fi achitat de către abonatul care adăugă un nou participant la teleconferință.

  1. Moldcell | Agenția Achiziții Publice
  2. На подиуме все замолчали, не отрывая глаз от экрана.

Notificare apeluri pierdute — primește SMS de fiecare dată când pierzi un apel Când ai telefonul închis moldcell numar ești în afara ariei de acoperire, poți primi notificări SMS cu numărul abonatului care te-a apelat, data și ora apelului. Mesajul poate conține până la 10 apeluri nepreluate.

Tarif — 1,99 lei pe lună, indiferent de numărul notificărilor primite.

moldcell numar

Serviciu disponibil doar în perioada activă a numărului. Notificare revenire în rețea — anunță-i pe cei care te-au căutat că te pot suna Când ești în afara rețelei sau ai telefonul închis, toți cei care te-au sunat în acest timp pot primi o notificare SMS în momentul în care vei fi din nou disponibil de a primi apeluri.

Serviciul este activat automat, iar notificările sunt gratuite.